ΠΑΣ Γιάννινα – Οντ Γκρένλαντ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινά τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη και συμμετέχει στα προκριματικά του Europa League, αντιμετωπίζοντας σήμερα την Οντ Γκρένλαντ. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:00 και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν άφθονες ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ανάμεσα σε αυτές τις ευκαιρίες, μάλιστα, βρίσκεται και μία που τους προσφέρει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan, ο οποίος διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να απουσιάζει η προμήθεια που παρακρατά συνήθως. Η συγκεκριμένη προμήθεια είναι υπεύθυνη για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, αλλά από τη στιγμή που απουσιάζει, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη σε αυτή την ιδιαιτερότητα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στο ΠΑΣ Γιάννινα – Οντ Γκρένλαντ υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν ως εξής: 3.38 για νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, 3.30 για ισοπαλία και 2.48 για νίκη της Οντ Γκρένλαντ.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και είναι άκρως ανταγωνιστικές, αφού προσφέρουν αυξημένα κέρδη. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Η σημερινή προσφορά του Stoiximan, τέλος, υπόσχεται επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών, ενώ παράλληλα ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Αναλυτικότερα, δε ζητά ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών – το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία