Αυξημένες αποδόσεις στην ιρλανδική Premier League από τη Novibet

Η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet επιλέγει καθημερινά έναν αγώνα ποδοσφαίρου, τον οποίο προσφέρει με 0% γκανιότα*. Πρόκειται για μια προσφορά** που επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, καθώς η γκανιότα* απουσιάζει και η προμήθεια που διατηρούν οι υπεύθυνοι, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις, δεν αποτελεί πια έγνοια των παιχτών. Με άλλα λόγια, στον αγώνα που επιλέγει η Novibet για την προσφορά** της, κάποιες αποδόσεις αυξάνονται και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Ο επιλεγμένος αγώνας για σήμερα είναι αυτός που διεξάγεται στο πλαίσιο της ιρλανδικής Premier League, ανάμεσα σε Μπρέι Γουόντερερς και Ντάνταλκ. Σε αυτόν ακριβώς τον αγώνα, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet διατηρεί 0% στην αγορά του 1Χ2 και έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία.

 

Περισσότερα κέρδη χωρίς αυξημένο ρίσκο

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet και στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπρέι Γουόντερερς και Ντάνταλκ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα με τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί ελαφρώς, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, και όσοι τις εκμεταλλευτούν μπορούν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους – εφόσον, βέβαια, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όσοι στοιχηματίσουν, λοιπόν, στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα της ιρλανδικής Premier League θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 5.40 για νίκη της Μπρέι Γουόντερερς, 4.35 για ισοπαλία και 1.69 για νίκη της Ντάνταλκ. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά**, και κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του ανταγωνισμού. Άλλωστε, χάρη στην προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς.

 

Προϋποθέσεις εκμετάλλευσης της προσφοράς**

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στον επιλεγμένο σημερινό αγώνα της ιρλανδικής Premier League και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45, καθώς οι αυξημένες αποδόσεις δεν πρόκειται να μεταφερθούν στο live στοίχημα.

Όσοι στοιχηματίσουν και κερδίσουν, τέλος, θα εισπράξουν ολόκληρο το ποσό που δικαιολογούν οι αυξημένες αποδόσεις με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη τους θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία