Δύο αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα διαθέτει προτάσεις σχεδόν για κάθε κατηγορία παίχτη του στοιχήματος. Ειδικά όσοι προτιμούν να στοιχηματίζουν σε δύο από τα δημοφιλέστερα αθλήματα, στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, θα είναι σε θέση σήμερα να επιλέξουν ανάμεσα από αρκετούς αγώνες. Άλλωστε, συνεχίζουν να διεξάγονται κορυφαίες διοργανώσεις, όπως τα εθνικά πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο και η Euroleague στο μπάσκετ.

 

Σε δύο τέτοιες διοργανώσεις, ο Stoiximan επέλεξε να προσφέρει συγκεκριμένους αγώνες με 0% γκανιότα. Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχήματος ανακοίνωσαν αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα ποδοσφαίρου της Serie A ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Νάπολι και στον αγώνα μπάσκετ της Euroleague ανάμεσα σε Μπρόσε και Ολυμπιακό.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, η γκανιότα απουσιάζει από συγκεκριμένες αγορές των δύο αγώνων, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις τους να μην έχουν μειωθεί (όπως γίνεται όταν εφαρμόζεται κανονικά η προμήθεια) και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες υψηλότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα ποδοσφαίρου της Serie A, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.95 για νίκη της Φιορεντίνα, 3.75 για ισοπαλία και 2.08 για νίκη της Νάπολι. Αντίστοιχα, στον αγώνα μπάσκετ της Euroleague, η γκανιότα απουσιάζει στην αγορά του νικητή, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.12 για νίκη της Μπάμπεργκ και 1.88 για νίκη του Ολυμπιακού.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει στους δύο αγώνες οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη κάθε αγώνα (στο ποδόσφαιρο ξεκινά στις 21:45 και στο μπάσκετ στις 21:00) και να επιλέξουν τις κατάλληλες στοιχηματικές αγορές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία