Τσέλσι-Τότεναμ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Τσέλσι και Τότεναμ έρχονται αντιμέτωπες απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αγγλίας, σε έναν αγώνα που υπόσχεται να μοιράσει αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Η νέα προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, άλλωστε, έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2, με αποτέλεσμα τα πιθανά κέρδη να είναι περισσότερα, αλλά το ρίσκο να παραμένει ίδιο.

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, όχι μόνο έχει αυξήσει τις επιλεγμένες αποδόσεις του Τσέλσι-Τότεναμ, υποσχόμενη περισσότερα κέρδη, αλλά ζητά και ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Τσέλσι-Τότεναμ, πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να περιμένουν να διευθετηθούν. Κι αν έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Όσοι κερδίσουν, τέλος, θα εισπράξουν χρήματα με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της 0% γκανιότας

Όσοι αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας στην εταιρία στοιχήματος Goalbet θα δουν τις εξής αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας: 1.68 για νίκη της Τσέλσι, 4.13 για ισοπαλία και 6.04 για νίκη της Τότεναμ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, μέσω της προσφοράς και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα.

Οι αγώνες Κυπέλλων συνεχίζονται μαζί και οι προσφορές της Goalbet, έτσι ύστερα από την χτεσινή προσφορά στο ισπανικό Κύπελλο στον αγώνα μεταξύ Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα σειρά σήμερα παίρνει το αγγλικό Κύπελλο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία