Στοιχηματική εταιρία Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στο Champions League

Το Champions League επιστρέφει και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet που θέλουν να στοιχηματίσουν στους σημερινούς κορυφαίους αγώνες έχουν παράλληλα την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και κορυφαίες αποδόσεις. Κάποιες από αυτές, μάλιστα, είναι… ακόμη πιο κορυφαίες, χάρη στην σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet.

Η σημερινή προσφορά** ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Λυών και καταφέρνει να αυξήσει τις επιλεγμένες αποδόσεις και να μοιράσει περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Χόφενχαϊμ-Λυών με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα κατάλληλα σημεία του επιλεγμένου αγώνα. Οι βασικές υποχρεώσεις των παιχτών είναι δύο: να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Εφόσον τα καταφέρουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων και των ποσών που θα στοιχηματίσουν), χωρίς να έχουν αναγκαστεί να ρισκάρουν περισσότερο.

Τα κέρδη που θα εισπράξουν οι νικητές, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Όσον αφορά στις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η εταιρία στοιχήματος Novibet στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League, αυτές έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.05 για νίκη της Χόφενχαϊμ, 4.05 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Λυών. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Χόφενχαϊμ-Λυών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία