Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους στο ποδόσφαιρο. Η νέα προσφορά ισχύει (όπως άλλωστε και χτες) για αγώνα της αγγλικής Premier League αυτόν ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι και ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2.

Με άλλα λόγια, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυτές τις αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Η νέα προσφορά της εταιρίας σοιχημάτων Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι και μόνον για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στη συγκεκριμένη αγορά πριν την έναρξη του αγώνα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν, μάλιστα, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να έχουν οποιαδήποτε αξία.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2, οι οποίες έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρούν οι στοιχηματικές εταιρίες η οποία μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα της Premier League και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 4.43 για νίκη της Τσέλσι, 4.39 για ισοπαλία και 1.83 για νίκη της Άρσεναλ. Οι αποδόσεις αυτές θα ανταμείψουν με αυξημένα κέρδη τους νικητές, χωρίς να τους ζητήσουν να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία