Λεγκανές – Ρεάλ Μαδρίτης με ενισχυμένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι αγώνες του ισπανικού Copa del Rey συνεχίζονται και σήμερα και η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δε χάνει ευκαιρία να προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια ακόμη προσφορά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας σε επιλεγμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει ενισχύσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey ανάμεσα σε Λεγκανές και Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ενισχύοντας ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Περισσότερα κέρδη χάρη στις ενισχυμένες αποδόσεις

Με την γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, δεν υπάρχει λόγος για την εταιρεία στοιχήματος να μειώσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Λεγκανές-Ρεάλ. Έτσι, αυτές παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους επιλέξουν τα κατάλληλα σημεία και προβλέψουν σωστά.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα του Copa del Rey έχουν ως εξής: 6.33 για νίκη της Λεγκανές, 4.57 για ισοπαλία και 1.58 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν ενισχυθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, όπου διατηρείται κανονικά γκανιότα.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά;

Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στα κατάλληλα σημεία τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet, μονά ή παρολί και ανεξάρτητα από την αξία τους. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:30, σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή και πως δεν απαιτείται να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν.

Και χτες η Goalbet επέλεξε αγώνα του Copa del Rey για να προσφέρει στα μέλη της την 0% γκανιότα, και πιο συγκεκριμένα το ματς Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία