Μπιλμπάο-Χιχόν με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Απόψε στις 21:30, η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Σπόρτινγκ Χιχόν, σε έναν από τους σημερινούς αγώνες της ισπανικής Primera Division που παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον αυτό αυξάνεται ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan, δίνοντας στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο.

 

Πρόκειται για τη γνωστή προσφορά μηδενικής γκανιότας του Stoiximan, η οποία αφορά στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Χιχόν. Η συγκεκριμένη προσφορά αυξάνει τις αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα και επιτρέπει τη διεκδίκηση αυξημένων κερδών.

 

Τα αυξημένα κέρδη θα οφείλονται στις αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες με τη σειρά τους είναι αποτέλεσμα της απόφασης του Stoiximan να διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα της Primera Division. Με λίγα λόγια, ο Stoiximan δε διατηρεί τη συνηθισμένη προμήθεια που μειώνει τις αποδόσεις σε κάθε στοίχημα, με αποτέλεσμα αυτές να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Πρόκειται, όμως, αποκλειστικά για τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και αφορά μόνο στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 1.56 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο, 4.35 για ισοπαλία και 7.50 για νίκη της Σπόρτινγκ Χιχόν.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά, είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην επιλεγμένη αγορά, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Η προσφορά της 0% γκανιότας, άλλωστε, δε ζητά περισσότερα ανταλλάγματα, όπως κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να απελευθερωθούν προς ανάληψη. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να δώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους στον αγώνα ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Χιχόν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία