Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η σημερινή ημέρα του Europa League έχει άρωμα ελληνικό, καθώς κάποιες ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης, στο πλαίσιο των ομίλων της διοργάνωσης. Όπως είναι λογικό, πολλοί Έλληνες παίχτες θα σπεύσουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες αυτούς, έχοντας να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές και ευκαιρίες που τους προσφέρονται.

 

Παράλληλα, έχουν να επιλέξουν και ανάμεσα στις δύο σημερινές προσφορές του Stoiximan. Η ιστοσελίδα στοιχημάτων διατηρεί 0% γκανιότα σε δύο από τους σημερινούς αγώνες με ελληνική συμμετοχή και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άγιαξ και αυτόν ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φιοραντίνα, οι οποίοι ξεκινούν αμφότεροι στις 22:05.

 

Οι δύο αγώνες, λοιπόν, προσφέρονται με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan απουσιάζει. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δε μειώθηκαν και πως υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, στον πρώτο αγώνα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 2.50 για νίκη του Παναθηναϊκού, 3.31 για ισοπαλία και 3.31 για νίκη του Άγιαξ. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι αποδόσεις στα ίδια σημεία είναι οι εξής: 2.85 για νίκη του ΠΑΟΚ, 3.25 για ισοπαλία και 2.90 για νίκη της Φιορεντίνα.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες στη συντριπτική πλειοψηφία των ιστοσελίδων του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στους δύο αγώνες.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία