Ιαπωνία-Χιλή με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet επικεντρώνεται αυτές τις ημέρες στους αγώνες ποδοσφαίρου του Copa America και, όχι μόνο καλύπτει στοιχηματικά (και με άφθονες επιλογές) τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης, αλλά φροντίζει να ανακοινώνει και συμφέρουσες προσφορές, που υπόσχονται είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο (για παράδειγμα το παρολί μειωμένου ρίσκου). Μια τέτοια προσφορά, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία, ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι και σήμερα, για όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Ιαπωνία και Χιλή.

Η προσφορά αυτή ευθύνεται για την αύξηση τριών αποδόσεων, οι οποίες πλέον κινούνται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο. Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ευθύνεται για την αύξηση των τριών αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα.

 

Περισσότερα κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια και έχει αυξήσει ελαφρώς τις τρεις επιλεγμένες αποδόσεις, υποσχόμενη αυξημένα κέρδη. Σε αυτή θα μπορέσουν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει εγκαίρως το κατάλληλο στοίχημα στο 1Χ2 του αγώνα και προβλέψει σωστά, θα εισπράξει αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτή η λεπτομέρεια σημαίνει ότι θα μπορεί να προχωρήσει άμεσα σε ανάληψη των κερδών του, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Οι τρεις αποδόσεις που επηρεάστηκαν από την προσφορά και έχουν αυξηθεί βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα. Χάρη στην προσφορά, κυμαίνονται στα εξής υψηλότερα επίπεδα: 8.24 για νίκη της Ιαπωνίας, 4.32 για ισοπαλία και 1.54 για νίκη της Χιλής. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της μεγάλης πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και θα ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία