Μπενφίκα-Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι αγώνες του Champions League επιστρέφουν σήμερα, μετά από ένα διάλειμμα μερικών μηνών, και οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες έχουν φροντίσει, όχι μόνο να καλύψουν πλήρως κάθε ενδεχόμενο κατά τη διάρκειά τους, αλλά και να δημιουργήσουν νέες προσφορές** για όσα μέλη της επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς. Η Novibet, από την άλλη, έχει ήδη έτοιμη μια καθημερινή και άκρως συμφέρουσα προσφορά**, την οποία ενσωμάτωσε από την πρώτη στιγμή στον σημερινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Μπενφίκα και Ντόρτμουντ.

 

Συγκεκριμένα, η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα του Champions League. Αυτό σημαίνει πως όσοι στοιχηματίσουν στο Μπενφίκα-Ντόρτμουντ θα δουν κάποιες αυξημένες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς επιπλέον ρίσκο. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα*, η προμήθεια που ευθύνεται για μικρή μείωση των αποδόσεων, βρίσκεται στο 0%. Έτσι, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 3.30 για νίκη της Μπενφίκα, 3.40 για ισοπαλία και 2.45 για νίκη της Ντόρτμουντ. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι αποδόσεις της Novibet είναι κατά κανόνα υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, αφού, σε αντίθεση με άλλες αποδόσεις, δεν έχουν μειωθεί, προκειμένου να διατηρήσει προμήθεια ο bookmaker.

 

Οι ενδιαφερόμενοι, τέλος, θα πρέπει να σπεύσουν και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του Μπενφίκα-Ντόρτμουντ πριν την ώρα έναρξης του αγώνα, στις 21:45. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία δε θα χρειάζεται να τζιραριστούν, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία