Στοιχηματική εταιρεία Goalbet: Ενισχυμένη αξία στο Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ

Αν και οι αγώνες ποδοσφαίρου που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα είναι αρκετοί, δεν είναι δύσκολο για αυτούς των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων να ξεχωρίσουν. Άλλωστε, όσοι αναζητούν τέτοιου είδους αγώνες θα βρουν μόνο δύο σήμερα, οι οποίοι διεξάγονται στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League.

Ο ένας από αυτούς τους αγώνες, η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουέστ Μπρομ, είναι αυτή που ξεχωρίζει στα μάτια των μελών της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων της Goalbet. Άλλωστε, η εταιρεία του στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα και υπόσχεται ενισχυμένη αξία στα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2.

 

Στοιχήματα με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Μπρομ. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς να έχουν αυξηθεί και τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε αυτά να έχουν αποκτήσει ενισχυμένη αξία.

Βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet και να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις

Χάρη στην απουσία της γκανιότας, η Goalbet δεν διατηρεί την καθιερωμένη προμήθειά της και δεν έχει μειώσει (όπως γίνεται πάντα) τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία. Έτσι, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αποψινού αγώνα της Premier League διαμορφώνονται πλέον ως εξής: 1.17 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, 9.21 για ισοπαλία και 23.54 για νίκη της Γουέστ Μπρομ.

Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet θα πρέπει πρώτα να καλύψουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Μπρομ, ενώ θα πρέπει να έχουν τοποθετηθεί και πριν τις 22:00, που ξεκινά ο αγώνας. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων) τα οποία, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι από την πρώτη στιγμή διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τέλος, να σας θυμίσουμε την καινούρια προσφορά που ανακοίνωσε η νόμιμη ιστοσελίδα Goalbet πριν λίγες ημέρες και αφορά ένα νέο πρόγραμμα ανταμοιβής πριματοδοτώντας τους παίχτες της που στοιχηματίζουν μέσω αυτής.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία