Φενερμπαχτσέ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το πλούσιο σημερινό πρόγραμμα, ειδικά στην περίπτωση του μπάσκετ, όπου οι αγώνες της Euroleague μονοπωλούν το ενδιαφέρον, ανάγκασαν τον Stoiximan να ανακοινώσει μια επιπλέον προσφορά και να δώσει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και στον κορυφαίο αγώνα ανάμεσα σε Φενερμπαχτσέ και ΤΣΣΚΑ. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε μία ακόμη προσφορά 0% γκανιότας, αυτή τη φορά στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Χάρη στην προσφορά αυτή της τελευταίας στιγμής, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και στο Φενερμπαχτσέ-ΤΣΣΚΑ, εφόσον στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αγώνα. Στα δύο σημεία της αγοράς, η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan σε κάθε στοίχημα, απουσιάζει και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Έτσι, δίνεται στους παίχτες η ευκαιρία να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις του Stoiximan στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα της Euroleague έχουν ως εξής: 1.66 για νίκη της Φενερμπαχτσέ και 2.50 για νίκη της ΤΣΣΚΑ. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά, και ξεπερνούν πολλές από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Για να διεκδικήσουν, όμως, τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται ο Stoiximan, μέσω της προσφοράς του, οι παίχτες θα πρέπει να προχωρήσουν σε προβλέψεις στην αγορά του νικητή, πριν την ώρα της έναρξης του αγώνα (στις 19:45). Και, φυσικά, οι προβλέψεις τους θα πρέπει να είναι σωστές, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα περισσότερα κέρδη. Τα χρήματα που θα λάβουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δε θα απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις προσφορών που υπόσχονται bonus.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία