ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν απόψε στις 20:00, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Άλλωστε, οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε αυτόν έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες επιλογές, που αφορούν σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα. Παράλληλα, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες προσφορές, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να δώσουν μεγαλύτερη αξία στα στοιχήματά τους.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται από την εταιρία στοιχήματος Championsbet και κατορθώνει να ξεχωρίσει, χάρη στο γεγονός ότι αυξάνει τα πιθανά κέρδη των παιχτών, χωρίς να ζητά ιδιαίτερα ανταλλάγματα. Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία έχει αυξήσει τις τρεις αποδόσεις που ανακοίνωσε στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα η Championsbet.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα (επομένως και μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα) στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που ανακοίνωσε να μην έχουν υποστεί μείωση. Αυτό σημαίνει ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και πως υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, η Championsbet στο αποψινό ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ έχουν ως εξής: 2.24 για νίκη του ΠΑΟΚ, 3.26 για ισοπαλία και 3.93 για νίκη της ΑΕΚ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κατορθώνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς η απουσία της γκανιότας τις έχει φέρει σε υψηλότερα επίπεδα. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στην Championsbet και κερδίσουν θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη.

 

Ο αγώνας ξεκινά στις 20:00 και οι παίχτες έχουν διορία έως τότε, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την προσφορά – η 0% γκανιότα, άλλωστε, δεν ισχύει στο live στοίχημα. Αυτή ουσιαστικά (πέρα από την απαιτούμενη σωστή πρόβλεψη) είναι και η μόνη προϋπόθεση μιας προσφοράς που ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες.

Πριν λίγες ημέρες η ΑΕΚ ήρθε αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και η Championsbet προσέφερε τον αγώνα με 0% γκανιότα.

H Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και μπορεί να μην καλύπτει πολλά αθλήματα (γύρω στα 15) ωστόσο προσφέρει αρκετές στοιχηματικές αγορές για κάθε αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία