Άαρχους – Βίμποργκ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Εν μέσω του καλοκαιριού, η Superligaen της Δανίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με το σημερινό της πρόγραμμα να φέρνει αντιμέτωπες τις Άαρχους και Βίμποργκ, απόψε στις 21:15. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, με κάποιες από αυτές να υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet.

 

Όπως και κάθε ημέρα, άλλωστε, η Novibet επέλεξε σήμερα έναν αγώνα, προκειμένου να τον προσφέρει με 0% γκανιότα*. Και ο αγώνας αυτός δεν είναι άλλος από την αναμέτρηση των Άαρχους και Βίμποργκ. Όσοι, λοιπόν, ανοίξουν την αγορά του 1Χ2 του αγώνα θα δουν τις αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται τα εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker από κάθε στοίχημα και ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης, έχει μηδενιστεί, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις αυτές, λοιπόν, θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα της Superligaen έχουν ως εξής: 1.95 για νίκη της Άαρχους, 3.63 για ισοπαλία και 4.70 για νίκη της Βίμποργκ. Οι αποδόσεις αυτές είναι αυξημένες και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Ειδικά αν τις συγκρίνουμε με τις αποδόσεις όσων ιστοσελίδων διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, τότε ξεχωρίζουν σε μεγάλο βαθμό!
 

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε σήμερα η Novibet δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που πρέπει να κάνουν, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος μιας και αδειοδοτήθηκε τον Δεκέμβριο του 2012.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία