Γκλάντμπαχ-Βέρντερ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας  Stoiximan που θα τοποθετήσουν σήμερα τα στοιχήματά τους στον αγώνα του γερμανικού Κυπέλλου (DFB) ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να υποστούν παράλληλα αύξηση του ρίσκου. Αυτό οφείλεται στην αποψινή προσφορά του Stoiximan, ο οποίος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα σε επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στον αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα (άρα μηδενική προμήθεια) από τον αποψινό αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, αφού δε μειώθηκαν ποτέ. Οι αυξημένες αποδόσεις, βέβαια, θα βρεθούν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 και θα αφορούν όσους παίχτες τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του Γκλάντμπαχ-Βέρντερ.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν ξεκινήσει ο αγώνας και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan, άλλωστε, είναι οι εξής: 1.81 για νίκη της Γκλάντμπαχ, 4.25 για ισοπαλία και 4.65 για νίκη της Βέρντερ. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων  του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Βέβαια, η βασικότερη από τις προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά της μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσε ο Stoiximan είναι ότι όσοι επιθυμούν τα αυξημένα κέρδη θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Οι λανθασμένες προβλέψεις, άλλωστε, δε μπορούν να διεκδικήσουν το παραμικρό κέρδος. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά θετικό το ότι δεν υπάρχουν άλλες προϋποθέσεις που να ζητούν επιπλέον ανταλλάγματα από όσους παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά. Σε αντίθεση με άλλου είδους προσφορές (επιστροφές χρημάτων, δωρεάν στοιχήματα, μπόνους), αυτή της μηδενικής γκανιότας δε ζητά ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να τα απελευθερώσει για ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία