Ελλάδα-Αυστρία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Εθνική Νέων έρχεται απόψε στις 22:00 αντιμέτωπη με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστρίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, και στοχεύει στη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση, παρά το γεγονός ότι θεωρείται το αουτσάιντερ. Αουτσάιντερ ή φαβορί, πάντως, η Εθνική μας δίνει στους παίχτες του στοιχήματος την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Stoiximan για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα και Αυστρία. Αυτό σημαίνει πως οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία πιθανά σημεία της αγοράς έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί ως εξής: η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers σε κάθε στοίχημα, απουσιάζει στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει πως o Stoiximan δε θα εξασφαλίσει κέρδος από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε αυτή – παράλληλα, όμως, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εισπράξουν αυτά τα αυξημένα κέρδη, είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 του Ελλάδα-Αυστρία, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Εφόσον το στοίχημά τους κερδίσει, θα λάβουν τα αυξημένα κέρδη. Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, δεν απαιτεί ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, ο Stoiximan φέρουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Και πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τα αντίστοιχα των άλλων νόμιμων στοιχηματικών εταιριών. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής Νέων είναι οι εξής: 3.35 για νίκη της Ελλάδας, 3.40 για ισοπαλία και 2.44 για νίκη της Αυστρίας.

Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας των Νέων έγινε με αντίπαλο την Ουκρανία και ο Stoiximan δήλωσε παρών προσφέροντας τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία