Αυξημένες αποδόσεις στη Bundesliga ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Bundesliga επιστρέφει σήμερα στο αγωνιστικό προσκήνιο, με τον αγώνα ανάμεσα σε Αννόβερο και Λειψία να κυριαρχεί στις επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, δε συνοδεύεται μόνο από αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρουν, αλλά και από μια προσφορά που υπόσχεται να ενισχύσει την αξία επιλεγμένων στοιχημάτων, στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet.

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων που ανακοίνωσε η Goalbet στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αννόβερο και Λειψία. Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές του 1Χ2

Η προσφορά της 0% γκανιότας είναι γνωστή, όχι μόνο για τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται, αλλά και για τα ελάχιστα ανταλλάγματα που ζητά από τους παίχτες. Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, άλλωστε, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 και να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Αν προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Αννόβερο-Λειψία, τότε τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Επιπλέον, τα κέρδη θα έχουν από την πρώτη στιγμή τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι αναγκασμένοι να τζιράρουν την αξία τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga και πλέον προσφέρει τις εξής: 6.20 για νίκη του Αννόβερο, 4.60 για ισοπαλία και 1.60 για νίκη της Λειψίας. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, και θα είναι διαθέσιμες στην Goalbet έως την έναρξη του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία