Αυξημένα κέρδη στη Euroleague υπόσχεται η εταιρεία στοιχήματος Novibet

Τα περισσότερα από τα σημερινά αγωνιστικά highlights αναμένεται να προέλθουν από τη Euroleague και από τη σειρά αγώνων μπάσκετ που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των παιχτών του στοιχήματος. Και ανάμεσα στους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης ξεχωρίζει η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για έναν αγώνα που όχι μόνο ξεχωρίζει στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά υπόσχεται και αυξημένα κέρδη στα μέλη της νόμιμης εταιρείας στοιχήματος Novibet.

Η Novibet, εξάλλου, προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα*. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του νικητή του αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας, μάλιστα, δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Η ακριβέστερη περιγραφή της προσφοράς** της 0% γκανιότας* θα ήταν να λέγαμε ότι απλά δε μειώνει τις αποδόσεις, όπως γίνεται κάθε φορά, εξαιτίας της προμήθειας που διατηρεί κάθε bookmaker. Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις έχουν επανέλθει σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες, χωρίς να τους ζητά να ρισκάρουν περισσότερο.

Στα μεγάλα της πλεονεκτήματα, μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι δε ζητά στοιχηματισμό συγκεκριμένων ποσών και ότι ανταμείβει τους παίχτες με μετρητά και όχι κάποιο πριμ. Πρόκειται, όμως, για μια προσφορά** που ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό και που ολοκληρώνεται με το τζάμπολ του αγώνα.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις του αγώνα

Οι αυξημένες αποδόσεις που προκύπτουν από την σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet είναι δύο και θα τις συναντήσετε στην αγορά του νικητή αγώνα του Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία: 1.35 για νίκη της Φενέρμπαχτσε και 3.80 για νίκη του Ολυμπιακού. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να τις εκμεταλλευτούν είναι να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα σε ένα από τα δύο σημεία – και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Η Novibet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που ανακοινώνουν συνεχώς προσφορές** για αγώνες της Eurolegue. 0% γκανιότα* είχε ανακοινώσει και για τον ευρωπαϊκό εμφύλιο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία