Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet

H αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι πλούσια και σήμερα και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, χάρη σε δύο προσφορές** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, μέσω μιας σειράς ενισχυμένων αποδόσεων σε διαφορετικούς αγώνες και διοργανώσεις.

Η Novibet,η οποία να σημειώσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε δύο προσφορές** για επιλεγμένους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Η πρώτη είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στο 1Χ2 του αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μπορντό. Και η δεύτερη αφορά σε μια ενισχυμένη απόδοση ενός συνδυαστικού στοιχήματος, που αφορά στους σημερινούς αγώνες του αγγλικού FA Cup.

 

Μαρσέιγ-Μπορντό με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η πρώτη προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μαρσέιγ-Μπορντό και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Στην προσφορά** συμμετέχουν αποκλειστικά τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξή του. Και όσοι τοποθετήσουν αυτά τα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν ρισκάρει περισσότερο.

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου σημερινού αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.39 για νίκη της Μαρσέιγ, 3.29 για ισοπαλία και 3.54 για νίκη της Μπορντό. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Ενισχυμένη απόδοση στο FA Cup

Παράλληλα, σήμερα διεξάγονται κάποιοι αγώνες του FA Cup και η Novibet δε χάνει την ευκαιρία να ανακοινώσει ένα συνδυαστικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση. Το στοίχημα συνδυάζει τέσσερις προβλέψεις και συγκεκριμένα ότι θα κερδίσουν στους αντίστοιχους αγώνες τους οι Γουλβς, ΚΠΡ, Μπρέντφορντ και Μίντλεσμπρο. Το συγκεκριμένο στοίχημα συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 6.00 και υπόσχεται επίσης αυξημένα κέρδη, χωρίς επιπλέον ρίσκο, αν τελικά επαληθευθεί η πρόβλεψή του.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία