Πορτιμονένσε - Πάκος Φερέιρα με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για όσους σκοπεύουν να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Οι παίχτες αυτοί έχουν σήμερα τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Πορτιμονένσε και Πάκος Φερέιρα.

Η προσφορά της Goalbet, άλλωστε, έχει αυξήσει τις αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρούν οι στοιχηματικές εταιρίες η οποία μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0% στον σημερινό αγώνα, οι αποδόσεις του 1Χ2 έχουν αυξηθεί.

 

0% γκανιότα και αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Χάρη στη νέα προσφορά της Goalbet, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Πορτιμονένσε και Πάκος Φερέιρα, τοποθετώντας τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα. Παράλληλα, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, για να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις. Τέλος, δεν έχει σημασία η αξία του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν, αλλά ούτε και το αν θα είναι μονό ή παρολί.

Σημασία έχει, όμως, το πώς θα διευθετηθεί το στοίχημα. Για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, άλλωστε, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Η σημερινή προσφορά της Goalbet έχει αυξήσει τρεις αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.46 για νίκη της Πορτιμονένσε, 3.39 για ισοπαλία και 3.33 για νίκη της Πάκος Φερέιρα. Οι αποδόσεις αυτές μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη, στους νικητές, τα οποία μάλιστα θα είναι διαθέσιμα με τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν χωρίς περιορισμούς από τον λογαριασμό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία