Αυξημένα κέρδη στο NBA υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet, μία από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά** για τα μέλη της και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα του NBA και προβλέψουν σωστά. Η προσφορά** ισχύει για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπρούκλιν Νετς και Μιλγουόκι Μπακς και υπόσχεται να ανταμείψει με το παραπάνω όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το νικητή.

Τα αυξημένα κέρδη θα οφείλονται στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή του αγώνα. Και όσοι την εκμεταλλευτούν θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους σε μεγαλύτερο βαθμό από όσο δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Τα χαρακτηριστικά της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Η σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet βασίζεται σε δύο αποδόσεις, οι οποίες έχουν αυξηθεί. Πρόκειται για τις αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Νετς και Μπακς, οι οποίες δε συνοδεύονται από την καθιερωμένη προμήθεια (γκανιότα*). Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Αυτό που έχουν να κάνουν, άλλωστε, όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** είναι να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του Νετς-Μπακς, πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Από αυτούς, όσοι προβλέψουν σωστά το νικητή θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις δύο αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις του αγώνα

Οι δύο αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του νικητή και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.55 για νίκη των Μπρούκλιν Νετς και 1.64 για νίκη των Μιλγουόκι Μπακς. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, όσοι καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μετρητά, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία