Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan προσφέρει και σήμερα στα μέλη του την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα με αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην καθημερινή προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε. Πρόκειται για μια προσφορά που εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί κατά κανόνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Η σημερινή προσφορά του Stoiximan ισχύει στον αγώνα του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, οι αποδόσεις που αυξήθηκαν, χάρη στην απουσία της γκανιότας, είναι αυτές που συναντάμε στην αγορά του 1Χ2. Πρόκειται για αποδόσεις που παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς με τη γκανιότα στο 0% δεν υπήρχε λόγος μείωσής τους.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Copa del Rey: 5.70 για νίκη της Μπιλμπάο, 4.40 για ισοπαλία και 1.67 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Οι αποδόσεις του Stoiximan καταφέρνουν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε αυτές του ανταγωνισμού, καθώς κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Από τη στιγμή, άλλωστε, που οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα και ο Stoiximan 0%, η διαφορά ανάμεσα στις αποδόσεις είναι αισθητή.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά, μάλιστα, είναι ελάχιστες και δεν στερούν καθόλου από την αξία της. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα, πριν τις 22:15 που ξεκινά ο αγώνας. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δε θα χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, ώστε να τα απελευθερώσουν προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία