Στοιχηματική εταιρία Goalbet: 0% γκανιότα στο Ιταλία-Ολλανδία

Οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου που θα συμμετέχουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας και όχι μόνο, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, που μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, θα μπορούν να διεκδικήσουν και αυξημένα κέρδη, αρκεί να βάλουν και οι εταιρίες στοιχημάτων το… χεράκι τους.

Αυτό ακριβώς κάνει σήμερα η στοιχηματική εταιρία Goalbet, η οποία προσφέρει τον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Ολλανδία με 0% γκανιότα. Η προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2. Άλλωστε, εκεί βρίσκονται οι τρεις ενισχυμένες αποδόσεις. Και, εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Αύξηση κερδών χωρίς αύξηση ρίσκου

Αναλυτικότερα, η Goalbet εξέλειψε τη γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί από κάθε σημείο, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις της. Έτσι, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Ιταλία-Ολλανδία δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, χωρίς παράλληλα να αυξάνεται και το ρίσκο. Και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Μέσω της προσφορά της 0% γκανιότας, η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα: 2.47 για νίκη της Ιταλίας, 3.37 για ισοπαλία και 3.32 για νίκη της Ολλανδίας. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές που θα έχουν καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η Goalbet είχε ανακοινώσει και τον προηγούμενο αγώνα της εθνικής Ιταλίας με την Γαλλία με 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία