Προσφορές στο ποδόσφαιρο απόψε από τη Sportingbet

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet έχουν απόψε την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετούς αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται στα γήπεδα της Ευρώπης και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε δύο από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και αντίστοιχες προσφορές, οι οποίες τους υπόσχονται είτε αύξηση κερδών είτε μείωση ρίσκου.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε πως θα προσθέσει ένα μπόνους στα κέρδη όσων στοιχηματίσουν στον αγώνα της Λέστερ με τη Γουέστ Μπρόμιτς, ενώ παράλληλα υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Σοσιεδάδ.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Γουέστ Μπρόμιτς, θα εξασφαλίσουν ένα bonus 5% για κάθε νικητήριο στοίχημα που θα τοποθετήσουν σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει είτε μονά στοιχήματα είτε παρολί – αν, όμως, τοποθετήσει παρολί, θα πρέπει να περιέχουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Όσοι, από την άλλη, στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Σοσιεδάδ μπορούν να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ από τα χρήματα που ενδεχομένως τους κοστίσει μια λανθασμένη πρόβλεψη. Στη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν μόνον οι αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ. Και σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, θα συμμετέχουν στην προσφορά μόνον τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά συνοδεύεται από μία ακόμη προϋπόθεση: να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Φερνάντο Τόρες να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η Sportingbet δε θα προχωρήσει στην επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές, τέλος, θα βρίσκονται στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα με μεγάλη ποικιλία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία