Μειωμένο ρίσκο στο ισπανικό πρωτάθλημα υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, που ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, καλύπτει στο σύνολό τους τους αγώνες ποδοσφαίρου του ισπανικού πρωταθλήματος των επόμενων ημερών και παράλληλα έχει ανακοινώσει και μια νέα προσφορά, την οποία θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις αναμετρήσεις της Primera Division. Η νέα προσφορά της Goalbet αφορά όσους τοποθετούν παρολί στοιχήματα και υπόσχεται να μειώσει αποτελεσματικά το ρίσκο, αφού όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Και στην περίπτωση που ένας αγώνας λήξει με σκορ 0-0 και χάσουν, θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Αρχικά, οι παίχτες που θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα στο pre-game, το οποίο να περιλαμβάνει 3 αγώνες από το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η αξία του δελτίου, αλλά και οι αποδόσεις του, δεν έχουν σημασία, αλλά το παρολί θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2.

Μόλις τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Οι δικαιούχοι της προσφοράς και οι αποζημιώσεις τους

Από τα παραπάνω στοιχήματα, τα μόνα που θα δικαιούνται την αποζημίωση της προσφοράς θα είναι εκείνα που θα χάσουν και θα περιλαμβάνουν έναν αγώνα με τελικό σκορ 0-0. Σε αυτήν την περίπτωση, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα της αποζημίωσης θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι για ανάληψη, παρά μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία