Εγγυημένα κέρδη στους αγώνες της Superleague υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η εταιρία στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τους αγώνες της ελληνικής Superleague και υπόσχεται εγγυημένα κέρδη υπό προϋποθέσεις, σε αγώνες που θα έχουν σκορ 2-0 σε οποιαδήποτε στιγμή και λήξουν μετά από ανατροπή. Η νέα προσφορά μειώνει σημαντικά το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού αν κάποιος στοιχηματίσει στη νίκη μιας ομάδας, αυτή προηγηθεί με σκορ 2-0, αλλά τελικά χάσει ή έρθει ισόπαλη, τότε θα δικαιούται, όχι μόνο αποζημίωση για τα χαμένα του χρήματα, αλλά και τα κέρδη που διεκδίκησε!

Τη συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, θα μπορούν να εκμεταλλεύονται μόνον όσοι τοποθετούν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της Superleague.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Interwetten;

Αυτό που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο στους αγώνες της Superleague είναι αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή, την ημέρα του αγώνα που τους ενδιαφέρει. Θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή πριν την έναρξή του και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους, καθώς τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά.

Τα στοιχήματα που πρέπει να τοποθετήσουν οι παίχτες θα πρέπει να είναι μονά, να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέπουν νίκη μίας εκ των δύο ομάδων (με άλλα λόγια, το Χ εξαιρείται της προσφοράς). Τέλος, βασική προϋπόθεση είναι η ομάδα της επιλογής ενός παίχτη να προηγηθεί με σκορ 2-0. Και στην περίπτωση που δεν εξασφαλίσει τη νίκη στο τέλος του αγώνα, τότε ο παίχτης θα δικαιούται το πριμ της προσφοράς.

 

Τι περιλαμβάνει το πριμ που κερδίζουν οι παίχτες;

Το συγκεκριμένο πριμ θα έχει συγκεκριμένη αξία, ίση με το άθροισμα της αξίας του χαμένου στοιχήματος και των καθαρών κερδών που διεκδικούσε, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά θα το λάβουν δύο εργάσιμες ημέρες αργότερα και θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Interwetten, προκειμένου να το απελευθερώσουν προς ανάληψη.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία