Διπλή ποδοσφαιρική προσφορά στην Sportingbet

H στοιχηματική εταιρία Sportingbet φρόντισε να αυξήσει τις ευκαιρίες στοιχηματισμού που είχαν τα μέλη της κατά τη διάρκεια των αγώνων του Champions League και του Europa League και δεν προτίθεται να προσφέρει λιγότερες το επόμενο τριήμερο, όταν τα εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης θα επιστρέψουν για την επόμενη αγωνιστική τους. Φρόντισε, λοιπόν, από σήμερα, να ανακοινώσει μια νέα διπλή προσφορά στο ποδόσφαιρο που αφορά σε δύο άκρως ενδιαφέροντες αγώνες που διεξάγονται απόψε, στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League και της ισπανικής Primera Division.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται αύξηση των κερδών όσων στοιχηματίσουν στον αγώνα της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας και επιστροφή χαμένων χρημάτων σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη Μπέτις.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα της Premier League θα μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά δε συμμετέχουν τα live στοιχήματα, αλλά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές, καθώς και τα παρολί. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά στοιχήματα σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Primera Division θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να προχωρήσει, βέβαια, η Sportingbet στην επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως έχασαν θα δικαιούνται όσοι στοιχημάτισαν στο ακριβές σκορ, στο νικητής αγώνα και over/under, στο σκορ πρώτου ημιχρόνου, στο σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή στο λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές, τέλος, θα πιστωθούν την επόμενη ημέρα στον λογαριασμό τους, με τη μορφή μπόνους. Για να απελευθερωθούν προς ανάληψη, λοιπόν, θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Τις δύο προσφορές αυτές μπορούν να της επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία