Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Μειωμένο ρίσκο φέρνει το 0-0 στους αγώνες της Bundesliga

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε μια σειρά από αγώνες της Bundesliga και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η προσφορά αυτή υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα παρολί, στην περίπτωση που χάσουν εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0.

Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες της Bundesliga θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού αν χάσουν υπό προϋποθέσεις θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση.

 

Τα παρολί που μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρα μας, συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί, τα οποία θα πρέπει οι παίχτες να τοποθετήσουν εγκαίρως. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις τουλάχιστον αγώνες της Bundesliga και να στοιχηματίσουν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game κάθε αγώνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά. Η αξία τους, τέλος, αλλά και η απόδοση που θα συνοδεύει, δεν έχουν καμία απολύτως σημασία για την προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω παρολί, πάντως, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί της Bundesliga

Εφόσον κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα παραπάνω παρολί και καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα δικαιούται μια αποζημίωση, εφόσον χάσει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Την αποζημίωση θα δικαιούνται μόνον όσοι χάσουν και έχουν συμπεριλάβει έναν αγώνα που θα έχει λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, θα εισπράξουν μια αποζημίωση, με αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία