Προσφορά για τα παρολί του El Clasico ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Η ώρα για ένα ακόμη El Clasico πλησιάζει και η στοιχηματική εταιρία Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να συμπεριλάβουν στα σημερινά παρολί τους τον δεύτερο ημιτελικό του Copa del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Η νέα προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο των παρολί που θα συμπεριλαμβάνουν το El Clasico, αρκεί να καλυφθούν κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις.

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς, μάλιστα, δεν αφορούν μόνο στα κατάλληλα στοιχήματα, αλλά και στις εξελίξεις του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, στον τομέα του πρώτου σκόρερ.

 

Οι προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς

Αναλυτικότερα, το πρώτο πράγμα που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού είναι να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, που να περιέχει τον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Το παρολί αυτό θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 και δεν έχει σημασία η αξία του ή το από πόσα σημεία αποτελείται.

Επόμενο βήμα θα είναι να ενημερώσουν την Goalbet για το στοίχημά τους, στέλνοντας μέσω e-mail του ID του δελτίου τους. Και τέλος, για να ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet που θέλει το πρώτο γκολ του αγώνα να το πετυχαίνει ή ο Καρίμ Μπενζεμά ή ο Λιονέλ Μέσι.

 

Οι δικαιούχοι της προσφοράς

Εφόσον όλα τα παραπάνω καλυφθούν και επαληθευθούν, οι παίχτες που θα έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και θα χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα. Η αποζημίωση θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, εφόσον καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος.

Η Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας για σήμερα έχει επιλέξει τον αγώνα Τσέλσι-Τότεναμ για τον προσφέρει με 0% γκανιότα στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία