Προσφορά σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet δίνει σήμερα στα μέλη της (όπως κάνει, άλλωστε, καθημερινά) την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες της επιλογής τους, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα, και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, όμως, έχει και αυτή επιλέξει με τη σειρά της δύο αγώνες, στους οποίους ενεργοποίησε αντίστοιχες προσφορές, υποσχόμενη είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται ένα μπόνους σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκό και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Οσασούνα και Μπέτις.

 

Στην περίπτωση του αγώνα μπάσκετ, οι παίχτες μπορούν να προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές (αλλά όχι τα live στοιχήματα), καθώς και όσα παρολί διαθέτουν αποκλειστικά επιλογές σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Αντίστοιχα, στην περίπτωση του αγώνα ποδοσφαίρου, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, εφόσον στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές και επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet για την εξέλιξη του αγώνα. Το σενάριο αυτό θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στον αγώνα και οι αγορές που συμμετέχουν είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Και σε αυτή την προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Όσοι συμμετάσχουν στις προσφορές, τέλος, θα κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματα. Αυτά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους με τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως θα μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, μόνον αφότου τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες της αγοράς.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία