Δύο αγώνες του Champions League με μειωμένο ρίσκο στην ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten

Η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοίνωσε μία νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στους αγώνες του Champions League. Οι παίχτες αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε δύο κορυφαίους αγώνες της επόμενης εβδομάδας και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού, αν χάσουν υπό προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά ισχύει για δύο αγώνες του Champions League, στις 17 και 18 Μαρτίου. Πρόκειται για αυτόν ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης και αυτόν ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι. Στην περίπτωση που οι συγκεκριμένοι αγώνες λήξουν με λευκή ισοπαλία, η Interwetten θα αποζημιώσει τα στοιχήματα που θα καλύπτουν τις προϋποθέσεις και θα έχουν χάσει.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν πρώτα απ’ όλα συμμετοχή, μία ημέρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι θα στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στις 16 Μαρτίου και όσοι θα στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στις 17 Μαρτίου.

Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι μονά και μπορούν να έχουν αξία έως και 25 ευρώ. Από την άλλη, δεν έχει σημασία το ποια αγορά και ποιο σημείο θα επιλέξουν, αλλά ούτε και το ύψος της απόδοσης που θα τα συνοδεύει.

 

Τα στοιχήματα που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Για να ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά της Interwetten, θα πρέπει ο αντίστοιχος αγώνας να λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Interwetten θα αποζημιώσει όλα τα χαμένα στοιχήματα που πληρούν τις προϋποθέσεις. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία