Παρολί με μειωμένο ρίσκο στο Champions League προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Το σημερινό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά πλούσιο, χάρη στη διεξαγωγή κορυφαίων αγώνων του Champions League, και τα μέλη της εταιρία στοιχημάτων Goalbet έχουν ολόκληρη την ημέρα στη διάθεσή τους, προκειμένου να αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα διεκδικήσουν κέρδη και σε ποια σημεία θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν. Όσοι, μάλιστα, αποφασίσουν να συνδυάσουν σε ένα παρολί στοίχημα περισσότερες από μία επιλογές θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, αλλά με ελαφρώς μειωμένο ρίσκο.

Η Betshop, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ενεργοποίησε την προσφορά ΠΑΡΑ1, χάρη στην οποία οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και θα χάσουν, εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης, θα μπορούν να διεκδικήσουν αποζημίωση και να προσπαθήσουν να ρεφάρουν τα χαμένα.

 

Η σημερινή προσφορά της Betshop

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Betshop, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, πριν την έναρξη των αγώνων του Champions League που θα επιλέξουν. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από τέσσερα τουλάχιστον σημεία, με την απόδοση στο καθένα να είναι 1.70 και άνω. Εφόσον καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, δεν έχει σημασία το ποια αγορά θα επιλέξουν.

Από τα παραπάνω στοιχήματα, εκείνα που θα διευθετηθούν ως χαμένα, εξαιτίας μιας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι ίση με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Όσοι τη δικαιούνται, όμως, θα πρέπει να στείλουν ένα σχετικό e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Betshop, αναγράφοντας τον κωδικό του δελτίου και τον κωδικό ΠΑΡΑ1.

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη – τουλάχιστον όχι πριν καλυφθούν οι προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Betshop.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία