Δύο προσφορές στο Ατλέτικο-Μπάγερν από την Sportingbet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Sportingbet που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο δε μπορούν να αντισταθούν σήμερα στον ημιτελικό του Champions League που διεξάγεται ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Μπάγερν Μονάχου. Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, υπόσχεται θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και αυξημένη αξία στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν, χάρη στις δύο προσφορές που ανακοίνωσε η Sportingbet.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που μπορεί να αυξήσει τα πιθανά τους κέρδη (ένα bonus 5%) και μία που μπορεί να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού (μία επιστροφή χαμένων χρημάτων). Και οι δύο προσφορές ισχύουν για τον αποψινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπάγερν.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα, σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα, θα προσθέσουν στα κέρδη τους ένα μπόνους 5%. Στην συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, είτε είναι μονά είτε παρολί. Όσοι, όμως, τοποθετήσουν παρολί, θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά στοιχήματα σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά.

 

Από την άλλη, όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα και χάσουν θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Οι στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ, ενώ οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, για να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Γκριέζμαν να πετυχαίνει το πρώτο γκολ. Σε αντίθετη περίπτωση, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Όσοι εξασφαλίσουν χρήματα, μέσω του μπόνους ή της επιστροφής,θα τα δουν να πιστώνονται την επόμενη ημέρα στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά, όμως, θα έχουν τη μορφή bonus και θα απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και θεωρείται από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες του χώρου προσφέροντας στα μέλη της μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων και παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία