Δύο προσφορές της Sportingbet για τον τελικό του Europa League

Ντνίπρο και Σεβίλλη έρχονται απόψε αντιμέτωπες στον τελικό του Europa League, με μόνο σκοπό την κατάκτηση του τροπαίου. Παράλληλα, μόνος σκοπός των παιχτών του στοιχήματος που θα ρισκάρουν τα χρήματά τους στον συγκεκριμένο αγώνα είναι να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη, με όσο το δυνατόν μικρότερο ρίσκο. Και οι δύο προσφορές που ανακοίνωσε για τον τελικό του Europa League η στοιχηματική εταιρία Sportingbet υπόσχονται ακριβώς αυτό.

 

Η πρώτη προσφορά της ιστοσελίδας του στοιχήματος, λοιπόν, υπόσχεται αύξηση των πιθανών κερδών, χωρίς να αυξάνει παράλληλα το ρίσκο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του bonus 5% που θα χαρίσει σε κάθε παίχτη που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του Ντνίπρο-Σεβίλλη. Τα στοιχήματα που μπορούν να διεκδικήσουν το bonus είναι μόνον αυτά που τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα και μπορούν να είναι είτε μονά είτε παρολί. Στη δεύτερη περίπτωση, όμως, θα πρέπει κάθε αγώνας που περιλαμβάνει το δελτίο να διευθετείται απόψε, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφοράς της Sportingbet, από την άλλη, υπόσχεται μείωση του ρίσκου σε επιλεγμένες αγορές του τελικού. Πρόκειται για μια επιστροφή χρημάτων που μπορεί να αγγίξει και τα 100 ευρώ και αφορά σε όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη του αγώνα, και χάσουν. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή του λεπτού πρώτου γκολ και χάσουν, θα λάβουν πίσω τα χαμένα χρήματά τους. Ωστόσο, υπάρχει μία ακόμη προϋπόθεση, προκειμένου η Sportingbet να προχωρήσει στην επιστροφή: να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Κάρλος Μπάκα της Σεβίλλης να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Όσοι, τέλος, κερδίσουν είτε το bonus είτε την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου τα χρήματα να πιστωθούν στους λογαριασμούς τους. Επιπλέον, θα πρέπει να κάνουν υπομονή και έως ότου απελευθερωθούν προς ανάληψη. Άλλωστε, για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας των χρημάτων επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και παρέχει στοιχήματα σε πολλά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο,μπάσκετ,ράλι,μπέιζμπολ,σνούκερ,κρίκετ,τένις,χόκεΪ και άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία