Επιστροφή στα χαμένα παρολί από την Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power υποδέχτηκε την έναρξη των σημαντικότερων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης με μια νέα προσφορά, η οποία αφορά όσους συνδυάζουν τα στοιχήματά τους σε παρολί. Πρόκειται για μια προσφορά που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού – ιδιαίτερα το αυξημένο ρίσκο που συνοδεύει ένα παρολί – και επιστρέφει στους παίχτες τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν, λόγω μίας λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται να επιστρέψει τα χρήματα που θα χάνουν όσα μέλη της στοιχηματίζουν στα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης (όπως η Premier League, η Bundesliga, η Primera Division, αλλά και τα Champions League και Europa League) και χάνουν. Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, μπορεί να φτάσει έως και τα 50 ευρώ.

 

Για να είναι σε θέση να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί. Αναλυτικότερα, στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα παρολί διαθέτουν τουλάχιστον πέντε σημεία και αφορούν αποκλειστικά στα παραπάνω πρωταθλήματα. Επιπλέον, θα πρέπει κάθε σημείο να αφορά στην αγορά του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων και να συνοδεύεται από απόδοση 1.20 και άνω.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τέτοιου είδους παρολί στα επιλεγμένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου θα δικαιούται επιστροφή ολόκληρου του ποσού που ρίσκαραν, στην περίπτωση που χάσουν μόνο σε ένα σημείο. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να διεκδικήσει έως και τέσσερις τέτοιες επιστροφές (έως και 200 ευρώ), κατά τη διάρκεια ενός 24ώρου. Τα χρήματα που θα εισπράττουν θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχημάτων, τα οποία θα παραμένουν στους λογαριασμούς των δικαιούχων για τις επόμενες εφτά ημέρες.

 

Η Paddy Power είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών στα μέλη τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία