Δύο προσφορές για το Champions League απόψε στην Sportingbet

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League επανέρχονται απόψε στις ευρωπαϊκές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δυνατές αναμετρήσεις και άφθονο θέαμα. Παράλληλα, όσοι στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και να εκμεταλλευτούν διάφορες προσφορές – οι αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο, άλλωστε, είναι ιδανικοί για την ανακοίνωση προσφορών από τις στοιχηματικές εταιρίες.

 

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet, για παράδειγμα, ανακοίνωσε δύο τέτοιες προσφορές για όσους στοιχηματίσουν στους αποψινούς αγώνες του Champions League: ένα bonus στα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά και μια επιστροφή χρημάτων για όσους προβλέψουν λάθος.

 

Το μπόνους θα λάβουν όλοι όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν. Στην προσφορά συμμετέχουν τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και τα παρολί, εφόσον αφορούν αποκλειστικά σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τέτοια στοιχήματα και κερδίσουν θα προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη τους.

 

Την επιστροφή χρημάτων, από την άλλη, θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του Σεβίλλη – Μάντσεστερ Σίτι και χάσουν. Στην προσφορά θα συμμετέχουν στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή, είναι να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κέβιν Ντε Μπρούιν της Μάνστεστερ Σίτι.

 

Το μπόνους και η επιστροφή χρημάτων που θα εξασφαλίσουν τα μέλη της Sportingbet, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού ολοκληρωθεί το τζιράρισμά τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Στις 21/10 πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες μεταξύ των τεσσάρων ομάδων με την Sportingbet να ανακοινώνει τρεια προφορές για τα ματς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία