Μειώνει το ρίσκο για το 0-0 στο Europa League η εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, υπό την προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους επιλεγμένους αγώνες. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά και δουν τα παρολί τους να χάνουν, εξαιτίας μιας λευκής ισοπαλίας, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

Πριν διεκδικήσουν την αποζημίωση, όμως, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να καλυφθούν. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να χάσουν, εξαιτίας του ότι τουλάχιστον ένας από τους αγώνες που διάλεξαν θα έχει λήξει με 0-0.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, που να αφορούν σε αγώνες του Europa League και να έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξή τους. Επιπλέον, κάθε στοίχημα θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2.

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους. Έπειτα, το μόνο που απομένει είναι να μάθουν πώς θα διευθετηθούν τα παρολί τους.

Η αποζημίωση, τέλος, θα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους χάσουν και υπό την προϋπόθεση ότι τουλάχιστον ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει λήξει με σκορ 0-0. Οι παίχτες αυτοί θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, η οποία θα έχει ύψος ίσο με του χαμένου τους ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προκειμένου να γίνουν τα χρήματα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τέλος να πόμε πως για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Ολυμπιακού-Ντιναμό Κιέβου για την προσφορά της 0% γκανιότας. Μην ξεχνάτε πως αυτές τις προσφορές αλλά και άλλες πολλές μπορούν να τις επωφεληθούν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν διότι η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία