Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Europa League από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Οι κορυφαίες αναμετρήσεις του Champions League δίνουν σήμερα τη θέση τους σε αυτές του Europa League και μία από τις προσφορές της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet προσαρμόζεται ανάλογα, υποσχόμενη μειωμένο ρίσκο στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους νέους αγώνες.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της στο Europa League, αφού, αν χάσουν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση.

 

Ο τρόπος λειτουεγίας της προσφοράς

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα παρολί. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με 4 αγώνες του Europa League και να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα (1Χ2) κάθε αναμέτρησης. Από την προσφορά εξαιρούνται μόνο οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα (για σήμερα είναι ο αγώνας Ρόμα-Γκλάντμπαχ), ενώ εξαιρούνται και τα live στοιχήματα, αφού όλες οι έγκυρες προβλέψεις αφορούν στο pre-game.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, τέλος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet και αναφέροντας το ID του δελτίου τους.

Όσοι έχουν τοποθετήσει τα παραπάνω στοιχήματα, λοιπόν, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού, αν χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χρήματα που θα χάσουν. Η αποζημίωση θα έχει ύψος ίσο με το 100% του χαμένου παρολί, ενώ θα μεταφερθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων με τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι και για ανάληψη – τουλάχιστον όχι πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος του ποσού, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Goalbet.

Στους αγώνες του Europa League μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μέσω της Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία