10% επιστροφή στα χαμένα στοιχήματα του Μουντιάλ από τη Meridianbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Meridianbet ανακοίνωσε πως θα επιστρέφει το 10% των χαμένων χρημάτων κάθε δελτίου που περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν αγώνα του Μουντιάλ. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος επιστρέφει το 10% των χαμένων χρημάτων σε κάθε μέλος της που κατέθεσε ένα παρολί, το οποίο βρίσκεται τουλάχιστον ένας αγώνας του Μουντιάλ. Αυτό σημαίνει πως δεν ισχύουν για τη συγκεκριμένη προσφορά τα μονά στοιχήματα, αλλά και τα σημεία που διαθέτουν απόδοση χαμηλότερη του 1.10. Εφόσον, λοιπόν, τα στοιχήματα των μελών της Meridianbet πληρούν τις προϋποθέσεις αυτές και χάσουν, η εταιρεία θα επιστρέψει το 10% της αξίας τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και η ιστοσελίδα της καλύπτει κάθε είδους παίκτη, πάνω από 20 αθλήματα αλλά και ειδικά στοιχήματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία