Στο δίκτυο της BetConstruct η στοιχηματική πλατφόρμα της ιστοσελίδας στοιχήματος Pinnacle

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Pinnacle είχε δεσμευθεί πριν μερικούς μήνες να παρέχει την ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχήματος σε κάθε ενδιαφερόμενη ιστοσελίδα, προσφέροντας μια σειρά από πρωτοποριακές τεχνολογίες και λύσεις, ειδικά στον τομέα των eSports. Η πλατφόρμα της Pinnacle θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της BetConstruct και οι πάροχοι που θα θέλουν να τη χρησιμοποιήσουν θα μπορούν να την αποκτήσουν με ευκολία.

Η BetConstruct, άλλωστε, αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες παρόχους λογισμικού για στοιχηματικές ιστοσελίδες. Η εταιρεία προσφέρει πρακτικές λύσεις στον τομέα του online στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών γενικότερα και πλέον σε αυτές θα συγκαταλέγεται και η ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει σχεδιάσει η Pinnacle.

 

Διαθέσιμη για κάθε ενδιαφερόμενο η πλατφόρμα της Pinnacle

Η Pinnacle βασίζεται στο δικό της λογισμικό και έχει σχεδιάσει τη δική της στοιχηματική πλατφόρμα. Η συγκεκριμένη είναι απλή μεν στον σχεδιασμό της, αλλά καταφέρνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, ειδικά στον τομέα των eSports, όπου η Pinnacle έχει τεράστια εμπειρία και έχει καταφέρει τεράστιες επιτυχίες.

Η πλατφόρμα αυτή είναι πλέον διαθέσιμη στο δίκτυο της BetConstruct, η οποία αποφάσισε πλέον να επεκταθεί και στον τομέα B2B. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από το να αγοράζουν λογισμικό από την πηγή (B2C), οι στοιχηματικές ιστοσελίδες θα μπορούν να ανταλλάσσουν τεχνολογίες μεταξύ τους. Και η αρχή θα γίνει με μια από τις πλέον απαραίτητες ηλεκτρονικές πλατφόρμες για όποια ιστοσελίδα θέλει να επεκταθεί στον τομέα των eSports: αυτή της Pinnacle.

Ήδη, μάλιστα, έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι ήδη ανήκουν στο δίκτυο της BetConstruct και θέλουν να ενισχύσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στον ανερχόμενο τομέα των eSports.

Τέλος να θυμίσουμε πως η BetConstruct στα τέλη Δεκεμβρίου ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Xsens με στόχο να βελτιώσει τα virtual sports που προσφέρει.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.