Ενισχύει την επικοινωνία της με τους παίχτες η εταιρεία στοιχημάτων Pinnacle

Η Pinnacle ενεργοποίησε μία νέα υπηρεσία στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, με σκοπό να ενισχύσει την επικοινωνία με τα μέλη της και να μαθαίνει τι ακριβώς απαιτεί ο καθένας από την εμπειρία παιχνιδιού του. Η νέα υπηρεσία θα προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία Enteractive και θα προσφέρει, όχι μόνο προσωπική επικοινωνία, αλλά και υπηρεσίες εντοπισμού και κατανόησης παιχτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα υπηρεσία;

Η νέα υπηρεσία που λάνσαρε η εταιρεία στοιχήματος Pinnacle σε συνεργασία με την Enteractive αποτελείται ουσιαστικά από προσωπικά τηλεφωνήματα σε παίχτες που έχουν μειώσει το παιχνίδι τους. Οι παίχτες αυτοί θα ερωτώνται σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση και έπειτα θα συνεννοούνται σχετικά με την βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιού, εφόσον το επιθυμούν.

Η προσωπική επικοινωνία με τους παίχτες θα μπορεί να βοηθήσει και σε έναν ακόμη τομέα: αυτόν της προστασίας τους από τα προβλήματα που προκύπτουν από τον εθισμό στον τζόγο. Οι παίχτες που θα εμφανίζουν τέτοια συμπτώματα θα αντιμετωπίζονται με προσοχή από ειδικούς.

 

Ήδη έχουν εμφανιστεί θετικά αποτελέσματα

Σύμφωνα με την CEO της στοιχηματικής εταιρείας Pinnacle, Paris Smith, η νέα υπηρεσία έχει ήδη παρουσιάσει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Η Smith δήλωσε σχετικά: “Το να εξασφαλίζουμε νέα μέλη έχει γίνει μια ακριβή διαδικασία και είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε υπηρεσίες που μειώνουν το κόστος όπου είναι δυνατόν. Ήδη, έχει παρουσιαστεί άνοδος στην επαναδραστηριοποίηση ανενεργών μελών μας, από τότε που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την Enteractive – τόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος των προσωπικών τηλεφωνημάτων. Η επένδυσή μας αποδεικνύεται επίσης πολύ χρήσιμη στο να μας βοηθά να εντοπίζουμε τους παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού και να ενισχύουμε τις προσπάθειές μας στον τομέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.