Πλατφόρμα στοιχηματισμού στα eSports αναπτύσσει η Sony

O κολοσσός της τεχνολογίας Sony είναι ήδη γνωστός για τη σημαντική συμβολή του στον τομέα των video games, αλλά πλέον φαίνεται αποφασισμένος να κάνει τα πρώτα του βήματα στον τομέα του στοιχηματισμού στα eSports! Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Sony κατέθεσε το Νοέμβριο του 2019 μια αίτηση κατοχύρωσης πατέντας για μια νέα πλατφόρμα στοιχηματισμού στα eSports, η οποία αναπτύσσεται τους τελευταίους μήνες και δεν αποκλείεται να κάνει σύντομα το ντεμπούτο της στην αγορά.

Η είδηση για την πατέντα της Sony κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες, παρά το γεγονός ότι κατατέθηκε το Νοέμβριο του 2019. Σύμφωνα με τους αμερικανικούς νόμους, άλλωστε, το αρμόδιο γραφείο μπορεί να αποκαλύψει πληροφορίες μόνο 18 μήνες μετά την κατάθεση της αίτησης.

 

Η πατέντα της Sony για το στοίχημα στα eSports

Η αίτηση που κατέθεσε η Sony κάνει λόγο για μια στοιχηματική πλατφόρμα με αντικείμενο τα eSports. Η πλατφόρμα θα διεξάγει συναλλαγές με πραγματικά ή μη πραγματικά χρήματα και θα εμφανίζει στοιχεία και αποδόσεις σε μια σειρά ενδεχομένων, κατά τη διάρκεια live streaming μετάδοσης αγώνων eSports. Παράλληλα, θα εμφανίζει στατιστικά, στα οποία θα βασίζονται οι αποδόσεις, αλλά και μια σειρά από στοιχήματα, συνηθισμένα ή μη.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι τα στοιχήματα θα μπορούν να αφορούν σε βασικές αγορές, όπως ο νικητής μιας αναμέτρησης, ή σε πιο ειδικές, όπως το αν ένας χαρακτήρας χτυπηθεί από έναν συγκεκριμένο τύπο όπλου κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Στην πατέντα, τέλος, αναφέρονται και άλλα στοιχεία, όπως η εμφάνιση ιστορικού στοιχημάτων, αλλά και το ενδεχόμενο να διεξάγεται και αμοιβαίο στοίχημα στα eSports.

Η Sony, τέλος, αναφέρει στην αίτησή της ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη στο Playstation της, αλλά όχι μόνο. Στη λίστα συμβατών συσκευών αναγράφονται και οι υπολογιστές, τα κινητά, αλλά και κονσόλες ανταγωνιστριών της, όπως οι Microsoft και Nintendo.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.