Επικοινωνία και μέσω Viber με την στοιχηματική εταιρεία Betshop

Η Betshop προσφέρει στα μέλη της αρκετές επιλογές επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, προκειμένου ο καθένας να επιλέξει αυτή που τον εξυπηρετεί περισσότερο. Στη λίστα των μεθόδων επικοινωνίας προστέθηκε πρόσφατα μία ακόμη, η οποία προσφέρει αμεσότητα και πρακτικότητα.

Πρόκειται για τη μέθοδο της επικοινωνίας μέσω Viber, η οποία πλέον είναι διαθέσιμη στη νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Betshop. Έτσι, όσοι έχουν κάποια απορία ή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, μπορούν απλά να επικοινωνήσουν μέσω Viber και να τα λύσουν άμεσα, με τη βοήθεια του προσωπικού της Betshop.

 

Άμεση επικοινωνία μέσω Viber

Η διαδικασία επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω Viber είναι ιδιαίτερα απλή. Όσοι διαθέτουν ήδη την εφαρμογή στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή τους, δεν έχουν παρά να συνδεθούν και να αναζητήσουν το public account με το όνομα betshop.gr. Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που θα έχουν να κάνουν οι παίχτες κάθε φορά που θέλουν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής εταιρείας είναι να στέλνουν το μήνυμά τους, προκειμένου να ξεκινήσουν τη συνομιλία. Η απάντηση θα έρχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Επιπλέον προνόμια μέσω Viber

Η επικοινωνία μέσω Viber, όμως, είναι μόνο η αρχή! Η Betshop ανακοίνωσε και μια σειρά από προνόμια για όσους επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής. Για παράδειγμα, οι παίχτες αυτοί θα μπορούν να μαθαίνουν νέα για την εταιρεία στοιχήματος, αλλά και να συμμετέχουν σε αποκλειστικούς διαγωνισμούς!

Τέλος, η Betshop ανακοίνωσε και το λανσάρισμα μιας σειρά stickers για το Viber. Τα Betshop Stickers είναι χιουμοριστικά και υπόσχονται να αλλάξουν τον τρόπο επικοινωνίας των παιχτών που θα κατεβάσουν δωρεάν το πακέτο.

Να σας θυμίσουμε πως στις αρχές του μηνός η Betshop ανανέωσε πλήρως την πλατφόρμα live στοιχήματος της, όχι μόνο αισθητικά αλλά ανανέωσε κιόλας τις υπηρεσίες της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.