Με νέα στοιχηματική πλατφόρμα η Coral

Η εταιρία Coral προχώρησε σε σημαντική ανανέωση της ιστοσελίδας του στοιχήματος που διατηρεί, αντικαθιστώντας την προηγούμενη ηλεκτρονική πλατφόρμα με μια νέα. Η νέα πλατφόρμα, μάλιστα, έχει σχεδιαστεί από την ίδια την Coral, ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα σε όσα προσφέρει η εταιρεία και να καλύπτει κάθε ανάγκη των μελών της.

 

Η προηγούμενη ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech, λοιπόν, αντικαταστάθηκε από τη νέα της Coral και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν πλέον στη διάθεσή τους ένα απόλυτα σύγχρονο περιβάλλον, το οποίο προσφέρει νέες υπηρεσίες και πρακτικές λύσεις. Αναλυτικότερα, η νέα πλατφόρμα έχει ως αποτέλεσμα η ιστοσελίδα να θυμίζει τον σύγχρονο σχεδιασμό των στοιχηματικών apps του κινητού, ενώ παράλληλα προσφέρει περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερες ταχύτητες απόκρισης. Έτσι, ανεξάρτητα από το άθλημα, τη διοργάνωση και τον αγώνα που αναζητά κάθε παίχτης, θα μπορεί να εντοπίζει τα στοιχήματα που τον ενδιαφέρουν σε ελάχιστα λεπτά.

 

Παράλληλα, η νέα πλατφόρμα της Coral αποτελεί μόνο την αρχή, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Coral. Σύμφωνα με τον Keith O’Loughlin, διευθυντή της ιστοσελίδας του στοιχήματος, η νέα πλατφόρμα θα αυξήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης, παρουσίασης καινοτομιών και νέων υπηρεσιών, καθώς κάθε νέα προσθήκη θα βρίσκεται στα χέρια της εταιρείας. Επιπλέον, η νέα πλατφόρμα θα είναι σε θέση να συγκεντρώνει στοιχεία για τις προτιμήσεις των παιχτών και να τους προσφέρει υπηρεσίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους.

 

Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του στοιχήματος έρχεται σε μια εποχή ανάπτυξης για την Coral. Ήδη η εταιρεία έχει ανακοινώσει μεγάλη αύξηση των εσόδων της από το online στοίχημα, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016, με τα στοιχήματα από το κινητό να αποτελούν τη βασική πηγή εσόδων.

 

Άλλη μια απόδειξη ότι η Coral είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου καθώς ανανεώνεται συνεχώς και τα μέλη της όλο και αυξάνονται παγκοσμίως.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.