Ενισχύει τον τομέα των eSports η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 θα προσφέρει πολύ σύντομα αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον τομέα των eSports, καθώς πρόσφατα προχώρησε σε μια σημαντική συμφωνία με την εταιρεία διανομής δεδομένων και εικόνων SIS. Η SIS δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα των eSports και προσφέρει στους συνεργάτες της μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, η οποία δίνει τη δυνατότητα ζωντανών μεταδόσεων, προσφοράς στατιστικών και αποτελεσμάτων και στοιχηματικής κάλυψης πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η Bet365 δεν είναι πρωτάρα στον τομέα των eSports, αλλά μέχρι σήμερα οι υπηρεσίες που προσέφερε δεν αποτελούσαν κάτι το ιδιαίτερο. Η νέα συνεργασία, όμως, θα της επιτρέψει να προσφέρει πολλά περισσότερα σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν στα ανερχόμενα eSports.

 

Η νέα πλατφόρμα της Bet365 για τα eSports

Η συμφωνία της Bet365 με τη SIS θα δώσει στην στοιχηματική ιστοσελίδα τη δυνατότητα να προσφέρει πολύ καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα των eSports. Στη νέα πλατφόρμα της θα είναι διαθέσιμες ακόμη περισσότερες διοργανώσεις (σε διαφορετικά eSports) και περισσότερες αγορές, όχι μόνο στο pre-game, αλλά και στο live στοίχημα. Οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίζουν σε αγορές head-to-head, αλλά και σε πολλές ακόμη αγορές. Παράλληλα, θα έχουν στη διάθεσή τους πλούσια στατιστικά και τη δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανών μεταδόσεων των τουρνουά και των αναμετρήσεων που θα καλύπτονται στοιχηματικά.

Η νέα πλατφόρμα της SIS, μάλιστα, προσφέρει και μια επιπλέον υπηρεσία στην Bet365, αλλά και στα μέλη της. Ένας ανεξάρτητος διαιτητής θα αναλαμβάνει να προστατεύει την αξιοπιστία και την ακεραιότητα των αναμετρήσεων που θα καλύπτονται στοιχηματικά από τη SIS (και κατ’ επέκταση από την Bet365), προκειμένου να εξασφαλίζεται η δικαιοσύνη.

Η νέα πλατφόρμα στοιχηματισμού στα eSports, τέλος, θα προστεθεί στην ιστοσελίδα της Bet365 τις επόμενες εβδομάδες και αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία της Bet365 στον χώρο των eSports, φέρνοντάς την στις κορυφαίες θέσεις του ανταγωνισμού.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.