Αύξηση εσόδων, αλλά μείωση κερδών για την εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η στοιχηματική εταιρεία William Hill ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2017 (το οποίο ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου) και, παρά το γεγονός ότι οι εντυπώσεις που αφήνουν είναι ανάμεικτες, οι υπεύθυνοι είναι άκρως αισιόδοξοι για τις συνολικές επιδόσεις της εταιρείας μέσα στο 2017.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς ήταν άκρως επιτυχημένο στον τομέα των εσόδων, όπου παρουσιάστηκε αύξηση, αλλά όχι και σε αυτόν των κερδών, όπου παρουσιάστηκε μείωση, σε σύγκριση με το αντίστοιχο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της William Hill

Αναλυτικότερα, η εταιρεία William Hill ανακοίνωσε αύξηση του στοιχηματισμού και στους τέσσερις τομείς που καλύπτει, γεγονός που σημαίνει και αύξηση των εσόδων. Η αύξηση που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι στα μεικτά έσοδα άγγιξε το 3%, σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2016. Από την άλλη, όμως, τα μεικτά κέρδη της εταιρείας παρουσίασαν μείωση της τάξης του 11%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Οι υπεύθυνοι, όμως, παραμένουν αισιόδοξοι. Άλλωστε, το γεγονός ότι αυξήθηκαν τα έσοδα στοιχηματισμού σε σχέση με πέρσι (που διεξήχθη και το δημοφιλές EURO 2016), μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Παράλληλα, ιδιαίτερα θετικό είναι το γεγονός ότι τα λειτουργικά έσοδα της εταιρείας μειώθηκαν μόνο κατά 1%.  

 

“Καλή και σταθερή πρόοδος”

Ο CEO της William Hill, Philip Bowcock, ανέφερε ότι η πρόοδος της στοιχηματικής εταιρείας είναι καλή και σταθερή και πως δεν ανησυχεί με τα νέα οικονομικά αποτελέσματα. “Οι βελτιώσεις στα προϊόντα μας, σε συνδυασμό με καλύτερο μάρκετινγκ είχαν ως αποτέλεσμα και τη θετική αντίδραση των υπάρχοντων μελών μας και την αύξηση των νέων. Χάρη σε αυτό, βλέπουμε την ανάπτυξη του online τομέα μας να διατηρεί μια θετική ορμή”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο CEO της William Hill αναφέρθηκε και στο επίγειο στοίχημα που προσφέρει η εταιρεία, αλλά και στις επιδόσεις της στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και στον υπόλοιπο κόσμο. Τόνισε πως στον τομέα του επίγειου στοιχήματος αυξήθηκε το μερίδιο της αγοράς που καταλαμβάνει η William Hill, ενώ οι επιδόσεις της σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Αυστραλία δείχνουν σταθερά σημάδια ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2017 καθώς και τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016.
 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.