Πιο απαισιόδοξες οι εκτιμήσεις για τα έσοδα της παγκόσμιας αγοράς στοιχήματος

Η εταιρεία δεδομένων και μελετών H2 Gambling Capital ανανέωσε τις εκτιμήσεις της για τις οικονομικές επιδόσεις της παγκόσμιας αγοράς στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών μέσα στο 2020 και, όπως είναι φυσικό, όσο τα περιοριστικά μέτρα ανά τον κόσμο εξακολουθούν να ισχύουν, οι προβλέψεις γίνονται πιο απαισιόδοξες.

Σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις της H2 Gambling Capital, λοιπόν, τα έσοδα της παγκόσμιας αγοράς στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών αναμένεται να μειωθούν ακόμη περισσότερο μέσα στο 2020, σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις.

 

Οι νέες εκτιμήσεις της H2 Gambling Capital

Η H2 Gambling Capital δημοσίευσε τις νέες εβδομαδιαίες εκτιμήσεις της για τις οικονομικές επιδόσεις της παγκόσμιας αγοράς στοιχήματος και οι υπεύθυνοι υπολογίζουν ότι τα έσοδα δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 440 δις ευρώ. Τα νέα εκτιμώμενα έσοδα της αγοράς είναι κατά 18,8% μικρότερα, σε σχέση με την πρόβλεψη της προηγούμενης εβδομάδας, αφού όσο συνεχίζονται τα περιοριστικά μέτρα (που διατηρούν όλες τις επίγειες εγκαταστάσεις τυχερών παιχνιδιών κλειστές, ενώ παράλληλα έχουν διακόψει και τις περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο), τα έσοδα θα μειώνονται. Παράλληλα, η εταιρεία έχει λάβει υπόψη της και άλλους παράγοντες, ανάμεσα στους οποίους και οι εκτιμήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για μείωση της παγκόσμιας ανάπτυξης, από το 4,9% στο 3%. 

Αν οι προβλέψεις της H2 Gambling Capital επαληθευθούν, μάλιστα, η αγορά θα επιστρέψει στα επίπεδα του 2012, όταν τα έσοδά της ήταν αρκετά λιγότερα.

Η H2 Gambling Capital, τέλος, επικεντρώθηκε και στις διαφορετικές αγορές τυχερών παιχνιδιών ανά τον κόσμο, με αυτή της Ευρώπης να φαίνεται ότι θα δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα, σε σχέση με τις εκτιμήσεις της περασμένης εβδομάδας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η ευρωπαϊκή αγορά θα δει τα έσοδά της να μειώνονται κατά επιπλέον 19,8%, σε σχέση με την προηγούμενη εκτίμηση, ενώ ακολουθεί η ασιατική και αυστραλιανή αγορά, με μείωση 19,3% και η αμερικανική, με μείωση 16,5%.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.