Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Unibet

H Unibet παρουσίασε τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2014, τα οποία δείχνουν πως η εταιρεία του online στοιχήματος παραμένει σταθερή στην ανοδική της πορεία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αυτά, λοιπόν, η Unibet εξασφάλισε μεικτά κέρδη 101,8 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι των 81,3 εκατομμυρίων που είχε ανακοινώσει για το αντίστοιχο διάστημα του 2013. Παράλληλα, το περιθώριο κέρδους αυξήθηκε στα 23 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των 11,6 που είχε ανακοινώσει πέρσι η εταιρεία.

 

Χάρη σε αυτές, αλλά και τις προηγούμενες επιδόσεις της, τέλος, η Unibet έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει ήδη μεικτά κέρδη 297,3 εκατομμυρίων ευρώ στους πρώτους εννιά μήνες του 2014, όταν πέρσι τέτοια εποχή είχε συγκεντρώσει μόλις 246 εκατομμύρια.

Η Unibet είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη και αυτό οφείλεται στην τεράστια γκάμα αθλημάτων,αγορών και παιχνιδιών που προσφέρει στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.