Απογοητευτικά τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα της Ladbrokes

H εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε τα επίσημα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2013, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις της για μειωμένα έσοδα και απογοητευτικές επιδόσεις.

 

Ακόμη και τα έσοδα από τις ιστοσελίδες και τις online πλατφόρμες της δε φάνηκαν ικανά να βελτιώσουν τις επιδόσεις της Ladbrokes, καθώς δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το 15,7% (209 εκατομμύρια ευρώ) των συνολικών εσόδων, σε μια χρονιά που οι περισσότερες ανταγωνιστιστικές εταιρίες στοιχημάτων σημείωσαν σημαντική αύξηση στο συγκεκριμένο τομέα.

 

Τα συνολικά έσοδα της εταιρείας, λοιπόν, δεν ξεπέρασαν το 2013 τα 1.328 εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας πτώση 0,6%, ενώ τα μεικτά κέρδη της εταιρείας μειώθηκαν κατά 32,8%.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.